Összesítő

Sörpad bérlés

Ha nyár, akkor fesztivál!

A fesztiválok pedig nem létezhetnek a mindenki által jól ismert sörpad nélkül, mely már, mint egy jelkép jelenti mindannyiunk számára a feledhetetlen estéket, a hideg söröket, a lángost és streetfood ételeket.

Milyen előnyei vannak még a sörpad bérlésnek?

  • Egy közös asztal köré ülteti le az embereket, így összetartja a társaságot és megadja az alap hangulatát az eseménynek.
  • Ezen túlmutatóan, egy jó hangulatú társaság nem csak feledhetetlen emlékeket szerez, hanem a közös fogyasztással a szervezőnek is nagyszerű bevételt eredményez.
  • Az egyszerű, de nagyszerű kivitelű sorpadok pedig szinte bárhol felállíthatóak és kényelmes elhelyezkedést kínál minden társaságnak.

Mit érdemes a sörpad bérlésről tudni?

A sörpadok bérlését megelőzően ajánlott a létszámot pontosan felmérni. A fesztiválok és az egyéb közösségi és nyilvános események alkalmával ugyanis a túl sok és a túl kevés sörpad is problémát okozhat. Kevés asztal esetében egyértelmű a probléma, de az üresen hagyott sörpad is lehet a gondok forrása. Hiszen megeshet, hogy a szabadon maradt sörpadok láttán a vendégeknek a rendezvény sikertelenségére vagy az adott hely rossz színvonalára asszociálnak.

Épp ezért a sörpad bérlésekor érdemes a vendégek számét a lehető legpontosabban megadni.

Sörpad bérlés:

A 220x50x75 cm asztal, mely kényelmesen 8 főnek biztosít helyet, hozzá illő háttámlás vagy támla nélküli padokkal.