Összesítő

Bútor bérlés

Egy rendezvény tökéletessége elsősorban a szervező kreativitásán múlik. A rendezvény jellegéhez illő helyszín kiválasztásán túlmutatóan a dekoráció összeállítása, valamint a megfelelő bútorok összeválogatása is az elsődleges feladatok közé tartozik. Az utóbbi területén belül pedig a megrendelői igények alapos ismerete mellett fontos, hogy a kiválasztott bútorok nem csak esztétikusak, hanem praktikusak és 100%-ban funkcionálisak legyenek.

Az SLS Rendezvénytechnika Kft. a bútor bérlés területén belül a fenti szempontok mellett kiemelt hangsúlyt helyez a magas minőségre és a széles termékkínálatra. Bérelhető bútoraink számtalan méretben, színben és típusban érhetőek el, raktárkészletünknek köszönhetően pedig a több száz fős rendezvények bútorozásai is könnyedén megoldhatóak.

Amit a bútor bérlésről tudni érdemes:

Fogadásokra, esküvőkre és konferenciákra táblaasztalokat vagy körasztalokat kínálunk, igény szerint székekkel vagy székek nélkül. Az állófogadásokhoz külön tálalóasztalokat, pultokat és könyöklő asztalokat ajánlunk.

Bérelhető bútorainkból:

A beltéri és a kültéri bútorok területén belül kínálunk még amerikai chiavari székeket, bankett székeket igény szerint spandex huzattal,  konferencia székeket, alumínium székeket és asztalokat, műanyag székeket és asztalokat, foteleket, kanapékat, padokat, sörpadokat és pultokat is.

Jó tudni: ahhoz, hogy a bútor bérlés alkalmával a lehető legjobb ajánlatot adhassuk szükséges a rendezvény jellegének és a létszámának az ismerete, valamint az egyedi elképzelések ismertetése is.