Összesítő

Sátor hűtés-fűtés

Egy esemény színvonala a jó helyszínen, szép dekoráción és a kitűnő catering szolgáltatáson túl a vendégek komfort érzetén is múlik. A kényelmes, praktikus és persze megfelelő számú ülőalkalmatosságok mellett gondoskodni kell a kellemes hőmérsékletről is, mely egy külső rendezvény során igazi kihívás. A sátrak ugyan védelmet nyújtanak a szél és a csapadék ellen, valamint a Nap sugarai ellen árnyékot adnak, azonban a hőmérsékletre már befolyással nem bírnak.

Az SLS Rendezvénytechnika Kft. épp ezért kínálja a sátorbérlés mellé a sátor hűtés-fűtés technológiáját is.

Bérelhető hűtő és fűtő berendezéseink segítségével nem számít, ha hűvösebb az idő vagy tombol a nyári hőség, a vendégek komfortérzete biztosított minden körülmény közt.

Milyen megoldásokat kínálunk a sátor hűtés és a sátor fűtés területén belül?

Sátor fűtés:

  • Gázégős hőgomba: teljesítménye 12,5 kW. Akár egy szabadtéri rendezvényre is tökéletes melegséget nyújt és látványban is gazdagít.
  • HATHOR ipari infrafűtés: teljesítménye 2 kW. A HATHOR infra hősugárzó a legnagyobb teljesítményű készülék. A nagy tükörfelületnek köszönhető a nagy teljesítmény, amely az infravörös sugárzást a melegítendő területre irányítja. Ajánlott szabadtéri színpadok, partysátrak, külső helyszínek melegítésére. Az infrafűtés, a kibocsátott sugarakkal azoknak a felületeknek a hőmérsékletét emeli meg, amelyekkel közvetlenül érintkeznek (emberi test, falak, padlók), ahelyett, hogy a környező légkört befolyásolnák: tehát a hatás azonnali és erőteljes. Infrasugárzó HATHOR készülékek beltéri és fedett kültéri használatra egyaránt alkalmasak.
  • Elektromos termoventilátor: teljesítménye 6 kW. Az elektromos hőlégfúvók legnagyobb előnye, hogy zárt térben nincs oxigénfogyasztás, nem kell külön szellőzésről gondoskodni, halkan üzemel és jól mobilizálható. A hővédelemmel ellátott motor tovább fokozza a biztonságos, gyulladásmentes üzemeltetést. A beépített szobatermosztát segítségével a kívánt hőfok beállítható.
  • Elektromos ipari termoventilátor: teljesítménye 12 kW. Az elektromos hőlégfúvók legnagyobb előnye, hogy zárt térben nincs oxigénfogyasztás, nem kell külön szellőzésről gondoskodni, halkan üzemel és jól mobilizálható. A hővédelemmel ellátott motor tovább fokozza a biztonságos, gyulladásmentes üzemeltetést. A beépített szobatermosztát segítségével a kívánt hőfok beállítható.
  • 81kW MASTER gázolajos ipari hőlégbefúvó: elsősorban kisebb sátor fűtésére ajánljuk, kb. 300 m2-ig. (Külső hőmérséklethez képest 20 0C-os hőmérséklet növekedés érhető el 1db géppel.)