Összesítő

Rendezvénysátor bérlés

Ha külső helyszínre szervez, mindenképp érdemes a sátorbérlés lehetőségét is átgondolni. Hiszen egy váratlan eső vagy szélvihar, a nem várt esti rovarinvázió vagy a tűző napfény egy pillanat alatt elronthatja vendégeink hangulatát.

Rendezvénytechnikai cégünk a rendezvénysátor bérlésre specializálódva immár több mint 15 éve biztosítja a kültéri rendezvények maximális komfortját. Széles termék palettánknak köszönhetően szinte minden megrendelő igényre találunk megoldást, legyen az akár egy kisebb családi esemény vagy egy nagyobb céges rendezvény.

A rendezvénysátor bérlését inkább sporteseményekre nagyobb céges rendezvényekre, szabadtéri koncertekre és fesztiválokra javasoljuk. Amennyiben több azonos oldalmagasságú rendezvénysátrat szeretnének vízmentesen egymás mellé helyezni, arra egy VÁPA csatorna felhelyezésével van mód, mely elvezeti az esővizet. Rendezvénysátraink többszörösen bővíthetőek és összeépíthetőek. Rendezvénysátraink OPAK fényzáró feszített tetőponyvával rendelkeznek, mely segít meggátolni a sátor felmelegedését a nyári nagy melegben, valamint a feszítésnek köszönhetően meggátolja az esővíz összegyűlését a tetőn, mely a ponyva beszakadását okozhatja.

  • kis méretű rendezvénysátor: 10 méteres szélességgel, 3 méretes sarok- és 4,82 m-es csúcsmagassággal. Vázszerkezete alumínium, ponyvázata: fehér színű, PVC bevonatú poliészter szövet, vízhatlan fényáteresztő oldalponyva, OPAK fényzáró feszített tetőponyva. Legnagyobb előnye ennek a sátortípusnak, hogy 5 méterenként bővíthető. A legkisebb méret, mely a rendezvénysátor bérlés alkalmával rendelhető: 10×5 m.
  • közepes méretű rendezvénysátor: 15 méter széles, sarokmagassága 3 méter, csúcsmagassága 5,5 méter. Szintén fehér, PVC bevonatú poliészter szövet, vízhatlan fényáteresztő oldalponyvával és OPAK tetőponyvával. A legkisebb méret, amit biztosítani tudunk 15X5 méter, 5 méterenkénti bővítési lehetőséggel.
  • nagy méretű rendezvénysátor: Szélessége 20 méter, sarokmagassága 3 méter, csúcsmagasság 6,5 méter. Alumínium vázzal és fehér, PVC bevonatú poliészter szövet, vízhatlan fényáteresztő oldalponyvával és OPAK tetőponyvával. A legkisebb méret, amit biztosítani tudunk 20X10 méter. A sátor 5 méterenként bővíthető.

 Amit a rendezvénysátor bérlésről még tudni érdemes:

A bérlés mellé, megrendelőink legnagyobb megelégedettségére teljes körű szolgáltatásokat, valamint kiegészítő termékeket is kínálunk.

Szolgáltatásaink a rendezvénysátor bérlés mellé:

  • tervezés
  • helyszíni felmérés
  • kivitelezés
  • dekorálás
  • fűtés és hűtés kivitelezése
  • fény és hangtechnika kialakítása