Összesítő

Éttermi eszköz bérlés

A rendezvények alfája és omegája a catering szolgáltatás professzionalitásában rejlik, hiszen étlen és szomjan a legcsodásabb helyszínen tartott est is kellemetlenné válik. Azonban a kiváló ételeken és italokon túlmutatóan a szervírozásra és a tálalásra is gondolni kell.

Cégünk a több mint 15 éves tapasztalatának köszönhetően a tálalás és a szervírozás területén belül kiemelkedő minőségben biztosítja az éttermi eszközök bérlését. Éttermi eszközeink egyaránt bérelhetőek kisebb családi vagy céges rendezvényekre, alapítványi és iskolai napokra, valamint esküvőkre és több száz fős konferenciákra is.

Az alapétkészleteken kívül az SLS Rendezvénytechnika Kft. teljes palettával szolgálja ki az éttermi eszközök bérlési igényeit,  mind a kültéri, mind a beltéri rendezvények alkalmával.

Kínálatunk éttermi eszköz bérlésre:

  • evőeszköz készletek az alapkombinációktól egészen az exkluzív összeállításokig
  • tányérkészletek több méretben, stílusban
  • pohár szettek: vizes, fehér- és vörös boros poharak, rövid italos poharak, koktélos poharak, stb…
  • tálaló és kínáló szettek és edények, igény szerint gázégős kivitelben az ételek melegen tartásáért
  • pezsgő és bor hűtők és tárolók
  • jeges vödrök
  • stb…

Mit érdemes az éttermi eszköz bérlésről tudni?

Az éttermi eszközök bérlésekor a legtöbb megrendelő csak az árra koncentrál, mely sajnos sok esetben a minőség rovására megy. Cégünk esetében a minőség túlmutat a drága kristály és porcelán szetteken, és magába foglalja a ragyogóan tiszta, mindig fertőtlenített, karc és csorba, valamint repedésmentes készleteket.

Minőségellenőrzési folyamatunk precizitása, munkatársaink szakmai hozzáértése és az éttermi eszközeink széles kínálata pedig garancia megrendelőink elégedettségére.