Összesítő

Hang-fény-és színpadtechnika

A legtöbb rendezvény és esemény alkalmával legtöbbször elhangzik egy kisebb beszéd és egy köszöntő vagy sorra kerül egy díjátadó vagy egy termékbemutató, melynek helyszínéül nincs is jobb választás egy színpadnál. A színpadok segítségével, a tömegből kiemelkedve kommunikálhatunk a közönséggel és összpontosíthatjuk a figyelmüket az épp szereplő személyre.

Rendezvénytechnikai cégként az egyik fő feladatunknak tekintjük a megfelelő színpadok biztosítását, legyen az egy nagykoncert vagy egy kisebb fellépés, hiszen a maximális figyelem minden fellépőnek kijár.

Milyen lehetőségeket kínálunk a színpad bérlésére?

  • Színpad bérlés: 2X1 méteres PROLYTE stage deck elemekből épül fel, mely tetszőlegesen bővíthető, állítható lábmagassággal, lépcsővel és 3 oldalon fekete szövet takarással. Igény szerint balettszőnyeg borítással és bizonyos magasság felett védőkorláttal.
  • PROLYTE színpadfedés bérlés: Több méretben rendelhető: 5×4 m, 6×5 m, 7×6 m és 9X7 méter. Váza alumínium szerkezetű. Emelési magassága maximum 5 méter nagyságú lehet.A legtöbb rendezvény és esemény alkalmával legtöbbször elhangzik egy kisebb beszéd és egy köszöntő vagy sorra kerül egy díjátadó vagy egy termékbemutató, melynek helyszínéül nincs is jobb választás egy színpadnál.
  • Íves színpadfedés: Helyszükséglete: 16X10 méter, mely 12×10 méteres színpadot fed le. Acélszerkezetű vázzal rendelkezik. Kék tetőponyvával rendelhető.

Milyen lehetőségeket kínálunk a hangtechnika és fénytechnika bérlésére?

  • Hangtechnikai rendszerünk közt megtalálhatók az egyszerű beszédhangosításnak, különböző zenés rendezvényeknek, koncerteknek megfelelő berendezések: aktív, passzív hangfalak, keverők, mikrofonok, effektek, processzorok, zenelejátszók, állványok egyéb kiegészítők. Hangrendszerünk mindig a rendezvény helyszín méretéhez, a várható közönség létszámához és a fellépők igényeihez igazodva kerül összeállításra.
  • Világítástechnikai rendszereink megfelelnek koncertek, diszkók, divatbemutatók, egyéb színpadi műsorok igényeinek és alkalmasak rendezvénytermek, rendezvénysátrak, egyéb rendezvényhelyszínek dekorációs világítására is.