Összesítő

Party sátor bérlés

Ha külső helyszínre szervez, mindenképp érdemes a sátorbérlés lehetőségét is átgondolni. Hiszen egy váratlan eső vagy szélvihar, a nem várt esti rovarinvázió vagy a tűző napfény egy pillanat alatt elronthatja vendégeink hangulatát.

Rendezvénytechnikai cégünk a party sátor bérlésre specializálódva immár több mint 15 éve biztosítja a kültéri rendezvények maximális komfortját. Széles termék palettánknak köszönhetően szinte minden megrendelő igényre találunk megoldást, legyen az akár egy kisebb családi esemény vagy egy nagyobb céges rendezvény.

Milyen party sátor bérlési lehetőségeket kínálunk megrendelőinknek?

A különleges igények teljesítésére party sátrainkat ajánljuk elsősorban, melyek nem csak több méretben rendelhetőek, hanem számos kiegészítővel együtt kérhetőek. Megrendelőinknek a party sátor bérlés alkalmával csak a tervezett létszámot és a főbb terepjellemzőket kell megadni, és munkatársaink 24 órán belül már pontos ajánlatot tudnak adni. Igény szerint cégünk több, kisebb party sátor bérlést is lehetővé teszi, mely leginkább a falunapokra és a vásárokra vagy a családi eseményekhez ajánlott.   Letisztult stílusa miatt pedig kültéri esküvőkre is kimondottan alkalmas.

Lehetőségek a party sátor bérlésére:

  • 3×3 méteres és 6X3 méteres party sátor bérlés: a sátor oldalmagassága 2 méter, vázszerkezete pedig stabil, de könnyű alumínium. Ponyvázata vízhatlan, így még a legborúsabb időjárás sem ronthatja el a kedved. A sátorponyva színe fehér, mely a Nap sugarait visszaveri, a fényt viszont átereszti.
  • 6X4 méteres party sátor bérlés: magasabb belmagassággal rendelkezik, mint a korábbi két sátor típus. Itt a teljes oldalmagasság 2,2 méter hosszú. Szintén alumínium vázszerkezettel rendelkezik, valamint ponyvázata szintén vízálló és fehér.

Amit a party sátor bérlésről még tudni érdemes:

A party sátor bérlés mellé, megrendelőink legnagyobb megelégedettségére teljes körű szolgáltatásokat, valamint kiegészítő termékeket is kínálunk.

Szolgáltatásaink a party sátor bérlés mellé:

  • tervezés
  • helyszíni felmérés
  • kivitelezés
  • dekorálás
  • fűtés és hűtés kivitelezése
  • fény és hangtechnika kialakítása