Összesítő

Dekoráció

Egy ideje már elvárás a megrendelők részéről, hogy egy kézből kapjanak meg mindent egy rendezvényhez, hisz a legtöbb szolgáltatás összefügg egymással. Kell a rendezvényhez egy sátor, a sátorba kellenek berendezések, az asztalokra terítők, a székekre székszoknyák. Az asztalokra teríték, a sátorba fűtés vagy hűtés, a fellépőnek színpad, hangosítás és fénytechnika, a táncos lábú vendégeknek megvilágított táncparkett.  Végül nagyon fontos tényező, mely az egész rendezvény hangulatát adja, a dekoráció. Cégünk ebbe az irányba is nyitott, 2009 óta a dekoráció is beletartozik a szolgáltatási körünkbe.

A rendezvénysátor rendkívül hangulatossá tehető, ha a sátor oldal-és tetőponyváját eltakarjuk selyem anyaggal, melyet még hangulatosabbá, érdekessé tehetünk színes megvilágítással, akár fényfüzérrel.

Színes spandex székhuzatainkkal és az ahhoz színben igazodó spandex asztalborítással még izgalmasabbá tehető egy-egy rendezvény látványa.

Fontos dekorációs elem még nagyobb dísznövények kihelyezése, melyben szintén tudunk segítséget nyújtani kedves megrendelőinknek.

Alvállalkozó partnerünk pedig sok egyéb kiegészítővel, asztaldekorációval, virágdekorációval és lufival segíti megrendelőink igényeinek teljes kiszolgálását.